Jeg vil gerne connecte!

Founder & Digital Konceptudvikler

Daniel Myrup

Daniel Myrup, 31 år, har tolv års erfaring bl.a inden for salg, kommunikation og online markedsføring. Efter seks år i detailbranchen, heraf 3 år som butikschef, tog han coachinguddannelse hos USA’s førende ledelsesekspert, John C. Maxwell. Efterfølgende stiftede han i 2013 selvstændig virksomhed, blev freelancekonsulent for virksomheder samt udviklede digitalprodukter inden for personlig udvikling og personligt lederskab.

Han er kendt som en dygtig formidler både live og på skærmen. Tilbage i 2016 skrev han e-bogen, Personlig Power, som på blot 3,5 mdr. blev bestilt af mere end 5.000 læsere. Siden er hundredevis blevet inspireret og motiveret gennem onlinekurser, webinarer og energifyldte foredrag og workshops. Senest har Daniel i over to år undervist både danske og internationale dimittender fra Aalborg Universitet og UCN i effektiv jobsøgning og ugentlig haft mange individuelle karriererådgivningssamtaler med forsikrede ledige, og har dermed indgående kendskab til beskæftigelsesområdet.

Tlf. (+45) 28 25 47 77 │ daniel@myrupnyhauge.com

Jeg vil gerne connecte!

Founder & Salgsansvarlig

Rikke Nyhauge

Rikke Nyhauge, 42 år, har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse, heraf 10 års erfaring med at drive selvstændig virksomhed inden for detailhandel. Hun har har igennem tiden opbygget et stort netværk i det nordjyske erhvervsliv.

Hun har de seneste år arbejdet med fakta baseret karriererådgivning til ledige i Danmark i et mellemstort konsulent firma. Hun har afholdt individuelle rådgivende samtaler, og samarbejdet med jobcentre mv. Samtidig har hun som underviser hjulpet hundredevis af højtuddannede fra Aalborg Universitet og UCN videre i job, gennem kurset – Vækst Via Viden – som er et EU-projekt for akademikere i Nordjylland. Samtidig har hun haft rollen som projektleder, faciliteret HR-netværk samt varetaget outplacement-opgaver på ledelses niveau.

Senest har hun specialiceret sig hos Århus Erhvervsakademi i 2018/19 – i strategisk salg, projektledelse og ledelse i praksis.

Tlf. (+45) 41 60 00 35 │ rikke@myrupnyhauge.com