Myrup & Nyhauge ApS tager din databeskyttelse alvorligt og sikrer derfor, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, EU’s persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

Dataansvarlig:
Myrup & Nyhauge ApS
C.A. Olesens Gade 4, 2.sal
CVR: 40 44 59 78
Tlf.: 41 60 00 35
Mail: info@myrupnyhauge.com
Website: www.myrupnyhauge.com

Ansvarlig kontaktperson:
Daniel Myrup
Mail: daniel@myrupnyhauge.com
Tlf.: 28 25 47 77

Behandling af persondata
Vi registrerer kun data, når du giver samtykke dertil i forbindelse med:

  • Tilmelding til vores online nyhedsbrev: Fornavn, E-mail
  • Køb af digitalprodukter: Fornavn, Efternavn, E-mail, Land + betalingsoplysninger.
  • Køb af serviceydelser: Fornavn, Efternavn, E-mail, Tlf., Land + evt. betalingsoplysninger.

Har vi brug for indhentning af dit CV, Ansøgning eller lign materiale i forbindelse med vores rådgivning, indhentes der særskilt samtykke til opbevaring af disse, så længe, der er et relevant formål.

Datasikkerhed

Vi behandler kun de nødvendige personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere bestilte produkt eller serviceydelse.
Når du foretager et køb hos Myrup & Nyhauge ApS er vi dog forpligtet til at opbevare dine oplysninger i 5 år, i følge regnskabsloven.
Dine oplysninger bliver alene brugt til formålet, hvortil de er indsamlet og bliver slettet, når formålet ikke længere er relevant.
Vi har med alle samarbejdspartnere og tredjeparts (under-)leverandører indgået databehandleraftale, således, at vi sikrer deres overholdelse af gældende lovgivning.

Vi bruger følgende tredjepartsleverandører til behandling af dine oplysninger:

  • Betalingsoplysninger: Stripe, Clearhaus, Quickpay, Dinero
  • Levering af digitalprodukter: Simplero, Conzentrate
  • Nyhedsbreve: MailChimp
  • Opbevaring af øvrig data + backup: Dropbox
  • Køb af fysiske produkter: til transportfirma, der skal levere varen.

Hos Myrup & Nyhauge har vi som virksomhed, herunder medarbejdere, sikret dine data digitalt med 2-faktor login. Fysisk materiale opbevares altid aflåst og uden adgang for uvedkommende.
Der er lavet interne procedure, der sikrer, at alle medarbejdere overholder proceduren for en sikker behandling af data.

Cookies
Vi anvender cookies til forbedring af vores kunders brugeroplevelse og for at kunne genkende dig når du besøger vores hjemmeside. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Formålet med at bruge cookies på vores hjemmesider er at gemme dine indstillinger, måle trafik på websitet til statistik samt udfører målrettet og relevant annoncering til dig på de sociale medier og Google.

Du kan til enhver til selv slette alle cookies, som er lagret på din computer eller telefon, ved at tilgå indstillinger i din egen browser.

Følgende tredjeparter med adgang til at indsætte cookies på sitet:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel

Sletning af oplysninger
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine oplysninger.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til opbevaringen af dine oplysninger tilbage ved skriftligt at henvende dig til os på info@myrupnyhauge.com.

Din rettighed
Du har ret til at få adgang til dine persondata, og kan derfor til en enhver tid få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet. Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Du kan til enhver tid klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. Sal, 1330 København K.