Daniel Myrup har tolv års erfaring bl.a inden for salg, kommunikation og online markedsføring. Efter seks år i detailbranchen, heraf 3 år som butikschef, tog han coachinguddannelse hos USA’s førende ledelsesekspert, John C. Maxwell. Efterfølgende stiftede han i 2013 selvstændig virksomhed, og startede som freelancekonsulent for konsulenthuse i beskæftigelsesbranchen. Samtidig begyndte han udarbejdelsen af digitalprodukter inden for personlig udvikling og personligt lederskab. Han er kendt som en dygtig formidler både live og på skærmen. Tilbage i 2016 skrev han e-bogen, Personlig Power, som på blot 3,5 mdr. blev bestilt af mere end 5.000 læsere. Siden er hundredevis blevet inspireret og motiveret gennem onlinekurser, webinarer og energifyldte foredrag og workshops i virksomheder, kommuner, på skoler, og frivillige organisationer. 

Første marts 2019 startede Daniel Myrup, sammen med Rikke Nyhauge, konsulentvirksomheden MYRUP NYHAUGE ApS, som har til formål at drive og udvikle digitale læringsplatforme inden for karriererådgivning, outplacement og onboarding. 

Speciale i karriererådgivning og jobsøgningsværktøjer

Daniel Myrup har siden 2014 arbejdet som konsulent inden for beskæftigelsesbranchen bl.a. hos virksomhederne JOBINPLACE A/S og senest hos konsulenthuset Ballisager A/S. Han har arbejdet med ledige i kategorierne Aktivitetsparate, jobparate, uddannelsesparate og forsikrede ledige. Han har et indgående kendskab til samarbejdet mellem anden aktører og jobcentre i flere forskellige kommuner. Desuden har han stor erfaring med udarbejdelse af undervisningsmateriale samt formidling.

Fra 2016 – 2018 har Daniel i over to år undervist hundredevis af både danske og internationale dimittender fra Aalborg Universitet og University College Nordjylland i effektiv jobsøgning og ugentlig haft mange individuelle karriererådgivningssamtaler og har dermed indgående kendskab til effektive jobsøgningsværktøjer.

SPIDSKOMPETENCER I RÅDGIVNING:

  • LinkedIn:
    Stor erfaring med optimering af LinkedIn-profiler samt uopfordret virksomhedskontakt via LinkedIn. Indgående kendskab til effektive søgemetoder så du kan finde frem til nøglepersoner samt redskaber, der kan åbne døre til relevante virksomheder, udvide og aktivere dit netværk og dermed øge sandsynligheden for at lande i job.
  • Formidling:
    Inspirerende formidling – både på skrift og tale. Masser af gode sætninger, der virker godt på CV, ansøgninger og lign. Samtidig gode formuleringer til brug i jobsamtalen, netværkssituationer og generel virksomhedskontakt. Daniel Myrup er certificeret i E-stimate persontypeprofiler, og har derfor konkret viden om, hvordan du tilpasser din kommunikation til forskellige typer personligheder. 
  • Karriererådgivning for Internationale:
    Stor erfaring med karriererådgivning og undervisning af internationale kandidater bosiddende i Danmark. Kendskab til deres problematikker og udfordringer med at komme ind på det danske arbejdsmarked, kulturforståelse og gode kommunikative evner på engelsk.