Giv jeres nyansatte en tryg
start med digital onboarding

Digital pre- og onboarding er nøglen til at strømline jeres onboarding-proces, så I kan give jeres medarbejdere de nødvendige ressourcer, træning og information, uanset hvor de befinder sig.

DIGITAL PRE- & ONBOARDING

Jeres digitale læringsplatform

Med en digital læringsplatform kan I byde nye medarbejdere velkommen på en effektiv og velforberedt måde – hver gang. Det giver et positivt førstehåndsindtryk og bidrager også til besparelser på oplæringstimer.

Lad os rådgive jer, så I får digitaliseret den vigtigste viden, som gør jeres pre- og onboarding-proces så god og effektiv som mulig.

Med en digital løsning sikrer I, at nyansatte får samme standardiseret  introduktion til jeres virksomhed, men læringsplatformen kan også bruges som stedet, hvor alle medarbejderne tilegner sig læring, nye viden eller blot som bibliotek for guidlines, procedurebeskrivelser mv.
Closeup billede af en bærbar, som står på et bord og viser Aalborg Kommunes nye digitale pre-og onboarding platform med moduler.

Skræddersyet læringsplatform
til digital pre- og onboarding

Tilføj læringsvideoer

Skab jeres eget læringsunivers
og upload e-learningkurser, videoer m.m.

Tilføj dokumenter

Upload dokumenter og synliggør dem
i organisationen eller ifm. et læringsforløb

Hold dig ajour med data

Før statistikker med medarbejdernes progression og gennemførelse af kurser

Skræddersyede læringsplaner

Lav standardiserede onboarding-programmer
eller kursusplaner for medarbejdere

Multi device adgang 24/7

Cloudbaseret adgang til platform og mulighed for at downloade mobil app til iOS og Android

Driftsikker platform

Oppetid på 99,8 %, højt sikkerhedsniveau
og 100% GDPR-compliant

To personer, sidder og bliver onboardet på til den digitale onboardings platform.

Forskning viser, at en god og standardiseret onboardingproces:

Derfor bør I systematisere jeres onboarding

Af alle nyansatte har forladt deres stilling igen, inden det første år er gået*
%
Af førstegangsjobsøgende, der får ansættelse, forlader jobbet inden for de første 18 måneder*
1 %
Af de nyansatte, der forlader deres job, gør det inden for de første 45 dage af ansættelsen*
%
SKRÆDDERSYET INDHOLD

Få skræddersyet indhold tilpasset jeres organisation

Har I brug for udvikling af læringsmateriale, præsentationsmateriale som f.eks. introduktionsvideoer til virksomheden, ledelsen eller måske en gennemgang af jeres services og produkter? 

Så tilbyder vi et erfarent team, som kan udarbejde, hvad I ønsker. Vi sørger for, at I får kommunikeret jeres DNA og værdier ud på en effektiv måde og dermed får forberedt jeres nyansatte på den helt rigtige måde. Vi kan varetage dele af eller hele produktion af videomateriale fra a-z, og giver fast pris på projektet fra start, så I altid har styr på omkostningerne.
Anton Bisgaard, medarbejder hos MYRUP & NYHAUGE, sidder og redigerer skræddersyet videomateriale til Digital JobHelp
En person sidder og kigger på en video på Aalborg Kommunes digitale onboarding platform, hvor Carsten Møller Beck, Ældre-og Sundhedschef i Aalborg Kommune, byder velkommen.
AUTOMATISERING AF PROCESSER

Bevar det menneskelige
i en automatiseret verden

Automatisering og procesoptimering indebærer ikke nødvendigvis en afskaffelse af det menneskelige aspekt. Automatisering af onboarding-processen er designet til at forbedre menneskelige funktioner og relationer. Dette opnås ved at skabe mere strømlinet kommunikation, hvilket i sidste ende resulterer i en mere effektiv og tilfredsstillende arbejdsoplevelse for de nyansatte.

Ofte stillede spørgsmål

Vi er fuldt ud GDPR-compliant, hvilket betyder, at vi opfylder alle EU-standarder for databeskyttelse. Vi udarbejder også en databehandleraftale for vores kunder og har stor erfaring i at bidrage med viden til IT-afdelinger, der måtte have spørgsmål til compliance. Alle data, vi håndterer, opbevares inden for EU’s grænser.  

Ja, vi tilbyder i flere tilfælde produktion af videoindhold eller skriftligt materiale til kunder, der ønsker skræddersyet og standardiseret onboarding af høj kvalitet til deres medarbejdere. Dette materiale bliver tilpasset jeres specifikke behov.

Ja, vi kender til SMV:Digital tilskudsordning. Det er en tilskudsordning for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at digitalisere deres forretningsprocesser. Gennem ordningen kan virksomhederne få tilskud til udvikling og implementering af digitale løsninger, herunder også digital onboarding. Vi kan hjælpe med at ansøge om disse puljer.

Vi har en platform med en oppetid på 98,9%. Platformen er udviklet i Danmark og vores kunder får dansk support og teknisk assistance på alle hverdage.  

Rikke Nyhauge, Co-founder hos MYRUP & NYHAUGE

Vil du vide mere om
digital pre- og onboarding?

Kontakt Rikke Nyhauge, som er klar med rådgivning: