OUTPLACEMENT

Vi tilbyder individuelle rådgivningsforløb og workshops for opsagte medarbejdere.

Har du medarbejdere, der skal opsiges?

Det er blevet mere og mere normalt, at virksomheder sender deres opsagte medarbejdere godt ud ad døren med et tilbud om karriererådgivning og professionel hjælp til jobsøgningen.

Hos Myrup & Nyhauge kan din virksomhed lave en rammeaftale, så du ikke skal i gang med at indhente tilbud og undersøge markedet, når du står midt i situationen og skal træffe, ofte svære, beslutninger på en lang række andre områder.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvilke muligheder I har for at tilbyde jeres medarbejdere en professionel vejledning, så de lander hurtigt og sikkert i et nyt job.

Med en rammeaftale er vi klar til at servicere jer, så snart I skulle få brug for det. Vi tilbyder både individuelle forløb og holdforløb med workshops m.m.

Direkte telefon: (+45) 41 60 00 35
Rikke Nyhauge, Salgsansvarlig

Er du selv blevet afskediget og ønsker rådgivning?

Mere end 15 % af de ansatte medarbejdere får tilbudt outplacement- / genplaceringsforløb af professionelle karriererådgivere.

Hos Myrup & Nyhauge er vi specialiseret i at hjælpe folk videre i job, hurtigst muligt. Dette kræver samarbejde og fælles indsats, og ikke mindst effektive og konkrete jobsøgningsværktøjer.

Vi tilbyder dig et individuelt tilrettelagt forløb, alt efter hvad der vil skabe mest muligt værdi for dig og din jobsøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder.

Direkte telefon: (+45) 41 60 00 35
Rikke Nyhauge, Salgsansvarlig