Rikke Nyhauge har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse – heraf 10 års erfaring med at drive forretning inden for detailhandel. Hun har desuden opbygget et stort netværk i det danske erhvervsliv.

Hun har erfaring som virksomhedsrådgiver og arbejdet med strategi- og forretningsudvikling, ledelsesudvikling. Blandt andet har Rikke i over 4 år, gennem Early Warning, givet sparring og rådgivning til virksomheder i krise, hjulpet med turn-arounds mm. Her brugte hun blandt andet sin certificering i VækstHjulet’s modul om krisestyring.

I 2018 – 2019 har hun specialiseret sig hos Århus Erhvervsakademi og taget uddannelse inden for strategisk salg, projektledelse og ledelse i praksis sideløbende med sit projektlederjob.

HR – har altid været en stor interesse og fokusområde og i seneste job, stod Rikke blandt andet for at facilitere et HR-netværk. I dag står Rikke stadig i spidsen for et nydannet HR-netværk i Nordjylland, som samles til sparring og udvikling.

SPECIALE I KARRIERERÅDGIVNING OG JOBSØGNINGSVÆRKTØJER

Rikke Nyhauge har 5 års erfaring med fakta baseret karriererådgivning, tidligere fra sin stilling som projektleder hos konsulenthuset Ballisager A/S hvor hun startede i 2015, og udover individuelle samtaler og outplacement-forløb for ledere, også stod i spidsen for undervisning af flere hundrede dimittender fra Aalborg Universitet og UCN. Undervisningen var en del af det succesfulde program – Vækst Via Viden – som er et EU-projekt for akademikere i Nordjylland.

Hun har stor erfaring i samarbejdet med jobcentre, bl.a. inden for rapportering, effektmålinger og samarbejde mht. it-systemer på tværs af forskellige platforme.

Første marts 2019 startede Rikke Nyhauge og Daniel Myrup, konsulentvirksomheden MYRUP NYHAUGE ApS, som har til formål at drive og udvikle digitale læringsplatforme inden for karriererådgivning, outplacement og onboarding.

SPECIALE I KARRIERERÅDGIVNING OG JOBSØGNINGSVÆRKTØJER

  • Motivation: Kendt som en utrolig stor inspiration og motivator, der formår at vende tingene til det positive og se muligheder frem for begrænsninger. Mangler du et boost i jobsøgningen eller viden om, hvordan du strategisk skal bruge din motivation i forbindelse med jobsøgningen, så er Rikke ekspert på området.
  • Virksomhedskontakt: Konkret viden om effektiv virksomhedskontakt, helt fra planlægning til eksekvering og frem til opfølgningen. Rikke har en evne til at gøre det komplekse enkelt og simpelt ved at give håndgribelige retningslinjer og step-by-step guidelines i forhold til uopfordret kontakt til virksomheder bl.a. på telefon og gennem aktivering og udvidelse af dit netværk.
  • Jobsamtalen: Grundet sin ledelsesmæssige erfaring, har Rikke mange gange stået på den anden siden af skrivebordet til jobsamtaler og set tingene fra virksomhedens perspektiv. Har du brug for strategisk og konkret vejledning i forbindelse med jobsamtalen, så finder du helt sikkert stor værdi i Rikke rådgivning og får en helt praktisk vejledning i forhold til grundig forberedelse, så du gør det bedst mulig indtryk som jobsøger.