PARTNERSKAB MED SCHULTZ

Integration mellem
Digital JobHelp og Schultz Fasit

I samarbejdet med Schultz har vi f.eks. gjort det muligt at gøre virksomhedsteamets jobåbninger synlige for alle borgere der benytter Digital JobHelp. Brugerne får også mulighed for, at tage direkte kontakt til rådgiver og uploade deres CV, ansøgninger og arbejdsark, som de har arbejdet med under deres forløb på Digital JobHelp.

Synliggørelse at jobordre
fra virksomhedsteamet

Før integration med fagsystemet Schultz Fasit var jobordre/åbninger, skabt af virksomhedsteamet, kun synlige internt i organisationen, og kun ledige borgere med matchende kompetencer på Jobnet CV’et, ville blive kontaktet på stillingerne.  

 

Men med integration bliver de såkaldte “rekruterings-anmodninger” i Schultz Fasit tilgængelige for alle borgere, der måtte have interesse i at søge jobbet. 

 

Borgerne kan også via Digital JobHelp sende en kort ansøgning, uploade CV mv. og sende dette afsted til virksomhedsteamet, eller deres rådgiver.

Person sidder og kigger på jobåbninger på sin bærbar computer, gennem platformen Digital JobHelp
Person kigger på sin mobil, i appen Digital JobHelp, hvor den jobsøgende kan skrive til sin rådgiver.

Direkte kontakt
til sin rådgiver

Brugerne kan nu kontakte deres rådgiver uden besværet med at skrive e-mails via DigitalPost og E-boks.

Med denne funktion kan de også via platformen vedhæfte arbejdsark samt deres CV, som de har arbejdet med i deres forløb på Digital JobHelp. Det giver rådgiveren mulighed for at forberede sig til næste samtale og give en endnu bedre feedback.

INTEGRATIONER

Strategiske samarbejdspartnere

Få et indblik i, hvordan vi samarbejder med andre specialister, for at skabe brugervenlige og innovative løsninger for vores kunder.
Rikke Nyhauge, Co-founder hos MYRUP & NYHAUGE

Vil du vide mere ?

Kontakt Rikke Nyhauge, som er klar med rådgiving: