PARTNERSKAB MED KHORA

VR giver mulighed for at træne
jobsamtaler i en virtuel verden

I samarbejde med KHORA har vi sammen udviklet “jobsamtalen” i et VR-scenarie, som flere af vores kunder allerede bruger.
VR-teknologien giver mulighed for at træne en jobsamtale i en virtuel verden, hvilket åbner op for en række nye muligheder.

Brug VR til at træne jobsamtale-færdigheder

VR-teknologi bruges i dag f.eks. i uddannelsen af sundhedspersonale, men kan nu også bruges til at træne og forbedre jobsøgernes præstation under jobsamtalen. I et virkeligt VR-scenarie bliver jobsøgeren bedt om at præsentere sine faglige og personlige kompetencer, så virksomhederne bedre kan forstå, hvad man kan bidrage med. VR-træningen er specielt velegnet til folk med diagnoser, særligt social angst. Her giver træningen i jobsamtaler i trygge rammer enormt god mening. VR kan bruges til alle målgrupper – og i samarbejde med Khora tilbyder vi også mulighed for produktion af nye VR-scenarier efter jeres ønsker, for en fast aftalt pris.
Person ses med VR briller på
INTEGRATIONER

Strategiske samarbejdspartnere

Få et indblik i, hvordan vi samarbejder med andre specialister, for at skabe brugervenlige og innovative løsninger for vores kunder.
Rikke Nyhauge, Co-founder hos MYRUP & NYHAUGE

Vil du vide mere?

Kontakt Rikke Nyhauge, som er klar med rådgivning: